Като част от стратегията си за устойчиво развитие Обединена българска

...
Като част от стратегията си за устойчиво развитие Обединена българска
Коментари Харесай

ОББ стартира кампания в подкрепа на биоразнообразието и опазването на околната среда

Като част от тактиката си за стабилно развиване Обединена българска банка (ОББ), част от КВС Group в България, дава начало на акция в поддръжка на биоразнообразието и опазването на околната среда. Банката възнамерява да засади 1000 дървета за първите 1000 клиенти, които зададат въпрос, обвързван с природата, на цифровия помощник Кейт в мобилното приложение ОББ Мобайл.

Целта на акцията е да насочи вниманието и да предизвика интерес към тематиката за опазването на природата. За да взе участие, клиентът би трябвало да влезе в мобилното приложение на банката и да попита цифровия помощник Кейт за самодейността, а тя ще му зададе 3 забавни въпроса. 

Сред обстоятелствата, които Кейт може да показа с потребителите, са броят застрашени от изгубване скотски типове, количеството на създаваната от индивида пластмаса и други. Паралелно с акцията в ОББ Мобайл, серия от материали в обществените мрежи осведомят аудиторията за любопитни обстоятелства, свързани с опазването на биоразнообразието и околната среда.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР