Като благодари на всички, които правят жертви, председателят на Европейския

...
Като благодари на всички, които правят жертви, председателят на Европейския
Коментари Харесай

ЕП благодари на всички, които ходят на работа по време на пандемията

Като благодари на всички, които вършат жертви, ръководителят на Европейския парламент Давид Сасоли съобщи, че „ Човечността на нашите жители е най-голямо ни благосъстояние. Работниците в опазването на здравето са отпред на тази битка, ите заслужават цялата ни поддръжка, удивление и признателност за работата, която правят, и за щедростта, която демонстрират даже при най-тежките условия ".

Сасоли благодари на всички работещи, в това число аграрни производители и риболовци, телекомуникационни специалисти и касиери в супермаркетите, които демонстрират огромна дисциплинираност и възприятие за отговорност. Той благодари и на всички жители, които съблюдават превантивните ограничения, пазарят за възрастни хора и се грижат за най-уязвимите.

Парламентът даде на управляващите в Брюксел, Люксембург и Страсбург достъп до своите пространства за действия, свързани с изключителната обстановка. „ Дължим признателност на градовете, които ни одобряват “, добави той.

Изказвайки признателност на членовете и на личния състав на Европарламента за това, че са намерили нови способи на работа, ръководителят акцентира, че демокрацията продължава да действа. Институциите на Европейски Съюз са изцяло ангажирани да посрещнат потребностите на жителите и страните членки по време на тази рецесия и след нея, като способстват за световния отговор на ковид, сподели ръководителят.

Европейски Съюз работи в поддръжка на здравните системи и доставянето на съществени медицински артикули, подпомагането на проучванията и запазването на работните места, поддръжката за фамилиите и най-уязвимите групи, както и даването на помощ на аграрни производители, риболовци и предприятия.

Евродепутатите ще обсъдят и гласоподават резолюция по отношение на координираните дейности на Европейски Съюз за битка с пандемията и нейните последствия, в това число тактики за проведено излизане от изключителното състояние.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР