Като бивша звезда на Манчестър Юнайтед, Митко Бербатов демонстрира изключително

...
Като бивша звезда на Манчестър Юнайтед, Митко Бербатов демонстрира изключително
Коментари Харесай

Бербатов отсече: Ливърпул е шампион!

Като някогашна звезда на Манчестър Юнайтед, Митко Бербатов показва извънредно великодушие към историческия зложелател на Острова - Ливърпул.

Те на мнението, че Ливърпул заслужава да завоюва купата във Висшата лига и би било незаслужено по отношение на тях, в случай че сезонът бъде анулиран.

Берба, който е помнен от мнозина с хеттрика си във вратата на мърсисайдци от 2010 година, счита, че следва доста мъчно решение за ръководителите на британския футбол.

" Ако би трябвало да бъда почтен, Ливърпул заслужава да завоюва титлата заради метода си на игра и поради това, че никой не може да ги настигне в подреждането. Би било несправедливо по отношение на мърсисайдци, в случай че сезонът бъде анулиран ", написа Берба в рубриката си за Betfair. 

" Много хора оферират напряко да им се даде купата. В Беглия непосредствено завършиха с шампионата, само че там беше останал единствено един кръг от постоянния сезон. Затова ги разбирам. Но в Англия остават още девет кръга. Ръководителите от Премиър лийг, които взимат решенията, са изправени пред нещо, което до момента не им се беше случвало ", счита Бербатов.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР