Като бивш модел Мелания Тръмп определено има вкус за външния

...
Като бивш модел Мелания Тръмп определено има вкус за външния
Коментари Харесай

Защо Мелания Тръмп се облече като мъж

Като някогашен модел Мелания Тръмп несъмнено има усет за външния си тип и тоалетите ѝ притеглят погледите на фотографите и стилните критици, където и да се появи.

ЕВОЛЮЦИЯТА НА МЕЛАНИЯ ТРЪМП ОТ МАНЕКЕНКА ДО ПЪРВА ДАМА - СНИМКИ

Този път обаче първата дама съумя да изненада всички.

Тя загърби елегантните рокли и женствената си визия и се появи със непоколебим сив костюм от сбирката на Ралф Лорън, бяла риза и черна вратовръзка.

Това се случи при посрещането на канадския министър председател Джъстин Трюдо и брачната половинка му Софи в Белия дом.

Снимката на Мелания Тръмп и принц Хари, която обиколи мрежата

Десислава Радева и Мелания още веднъж една до друга в черни рокли

Защо Мелания избра да бъде в мъжки облекла

Тоалетът на първата дама направи отпратка обратно във времето - през 70-те, когато дамите носят мъжки панталони и сака като знак на равенството сред половете.

Малко иронично поради обстоятелството, че администрацията на президента Доналд Тръмп не е направила нищо, с цел да отбрани правата на дамите - и в действителност даже е почнала да понижава свободите им.
 Мелания Тръмп и Софи в Канада Мелания Тръмп и Софи в Канада
Попада ли Карла Бруни в листата с дами на Тръмп

Сега Тръмп в действителност ядоса дамите

Жената, която можеше да е на мястото на Мелания Тръмп

Само преди седмица администрацията на президента анулира безплатната контрацепция за дамите, която фирмите сега са длъжни да дават на работещите.

Така работодателите ще имат правото да отхвърлят вдишване на тази услуга, в случай че посочат религиозни или морални аргументи да не са съгласни. В тези случаи дамите ще бъдат принудени да заплащат.

Може би, тоалетът на първата дама е "предизвикателен знак " - реакция точно на последната законодателна смяна, която ощетява дамите, написа уеб сайтът за мода и всемирски вести Оbserver.

За разлика от Мелания Тръмп, брачната половинка на канадския министър председател - Софи, бе заложила на обичайната публична рокля в тъмносиньо и бяло.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР