Като безспорен фаворит и претендент за голямата победа в Черешката

...
Като безспорен фаворит и претендент за голямата победа в Черешката
Коментари Харесай

Взрив в "Черешката": Показаха на Бони кой е човек и че тя е злобарка! (ВИЖ ТУК)

Като неоспорим любимец и кандидат за огромната победа в " Черешката на тортата " се потвърди довечера Бони. Певицата получи най-високия резултат от 40 точки като гостите й я оцениха с всички 10 от 10.

Това зарадва чалгаджийката, която явно драпа към успеха, само че се пита на каква цена?! Бони посрещна гостите си в ресторант, където им сервира родна и сръбска чалга, само че храната й беше добра. Тя заложи на сарми, туршия, овче сирене и печена дюля за десерт, като несъмнено всички ястия бяха добре приготвени и вкусни.

Разбира се, всеки можеше да й откри недостатък и махна, в случай че желае да я саботира, само че не го направи. Не и както постъпи тя в предходните две вечери. И по този начин се оказа, че Бонка води в класацията по готвене, само че отпадна най-отзад в класацията по човещина.

Доктор Мирослав Ненков можеше да й върне подлостта от първата му вечер, когато Бони му лиши цяла точка по тази причина, че в хляба му нямало самардала - факт, който вбеси феновете крепко. Но не го направи. Той даже съобщи, че желае да даде на певицата не 10, а 34 точки, в случай че може.

" Тук пролича кой е индивидът и коя е злобарката. Да си взима тъпата премия и да се маха, пък нека е удовлетворена. Ненков обаче, както и останалите, имат нещо доста повече - благосклонностите на публиката ", разясняват консуматори в нета.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР