Катерина Евро за поредна година е част от журито на

...
Катерина Евро за поредна година е част от журито на
Коментари Харесай

Банка глътна парите на Катето Евро от “България търси талант”

Катерина Евро за поредна година е част от журито на шоуто „ България търси гений “. Всъщност присъединяване в него е единственият сигурен приход на актрисата, която взема пенсия в размер на 200 лв.. Неотдавна звездата от „ Оркестър без име “ призна, че е затънала до гуша в заеми и се тормози по какъв начин ще ги погасява, изключително в пандемичната конюнктура, която секна от раз участията на артистичната колегия, написа вестник " Ретро ".

Преди да подпише контракта си с шоуто, Катерина закъсняла с няколко вноски към банката, по тази причина в този момент хонорарът ѝ щял да бъде напълно лапнат от институцията, към която имала задължения. „ Hямaмe пpeдcтaвлeния и cъм мнoгo пpитecнeнa. Дopи вeчe cъм oтчaянa. И двaмaтa cъc cинa ми имaмe ĸpeдити, a cмeтĸитe въpвят и нe чaĸaт. Taĸa e с вcичĸи нaши cънapoдници. To ĸoй нямa ĸpeдит вeчe? Дaнo нeщaтa ce нopмaлизиpaт cĸopo “, сподели неотдавна Катето.

Нейният наследник Александър Кадиев не останал по-назад и имал дебело кредитно досие. Той също е част от формата „ България търси гений “, като за поредна година е водещ в комбина с Даниел Петканов. Едновременно с това Сашо продължава да води и утринното развлекателно предаване на Би Ти Ви „ Преди обед “ дружно с Деси Стоянова, както и да играе на театралната сцена. Кадиев не може да се оплаче от липса на задължения и сигурни приходи, само че харчовете му били повече от изкараното. Миналата година той се раздели с жена си Таня и остави нея и щерка си да живеят при майка му в Кокаляне, а той си купи чисто нов разкош апартамент в столичния квартал „ Манастирски ливади “.

Там се нанесе дружно с по-младата си държанка – моделката Ивелина Чоева. Жилището било на заем, издават близки до артиста, а настрана от това той не просто покривал вноската, издържал себе си и настоящата си половинка, само че давал пари и на някогашната си жена, с цел да оказва помощ за развъждането на общата им дъщеря. Красивата Ивелина тотално стопила активите на Кадиев, изключително с прищевките си за екзотични пътувания. Самият той се възмути в обществените мрежи, че платил 1000 лв. за обяд по време на последната им отмора в Италия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР