Катерина Евро избухна срещу баровски СПА комплекс край София, в

...
Катерина Евро избухна срещу баровски СПА комплекс край София, в
Коментари Харесай

Не пуснаха дъщерята на Сашо Кадиев в СПА

Катерина Евро избухна против баровски СПА комплекс край София, в който отказали достъп на дребната Катя с аргумента, че деца не могат да се забавляват в баровския басейн. „ Реших да заведа внучето си в най близкия до нас минерален спа център в Панчарево, наименуван Инфинити. Обадих се по телефона, само че ми оповестиха, че не е позволено за деца. Политиката им била такава. Ще вържа детето на открито и ще вляза да се поплацикам на мира. Може ли в рекламите на спа центрове, да бъде изписано, може ли деца или не! Също по този начин да попитам, дали това, че съм от Албански генезис, ще ми попречи да се окъпвам в басейна с други хора!”, ядоса се актрисата.

Казах на детето, че не можем да идем на минерален басейн в Infinity, тъй като е неразрешено за деца! Тя доста се зарадва и си взе душ у нас!
Публикувахте от в
Проверка сподели, че цената за 4 часово посещаване на скъпарското СПА коства 50 лв., тъй че очевидно Евро не се скъпи да поглези внучка си. След като получи отвод обаче, дейната баба не се отхвърли и потегли на разузнаване из другите софийски басейни. Откакто синът й Сашо Кадиев и майката на Катя се разделиха, бабата се стреми да угажда по всевъзможен метод на дребното момиченце, което сигурно претърпява тежки дни.

Наскоро актрисата показа: "Бях на възрастта на Кати, когато се разделих с татко си и в никакъв случай не го видях повече... Всички деца заслужават да бъдат щастливи и с двамата си родители. Мислете за това, майки и татковци ". Някои допуснаха, че тя загатва за раздялата сред Сашо Кадиев и Таня, а други мислят, че просто излива личната си болежка. Нещата в персоналния живот на артиста и водещ в "Преди обед " по Би Ти Ви никак не са розови.

Според клюките има забъркана друга жена, а Сашо от месеци не живее с майката на детето си, която също се радвала на мъжко внимание. Кадиев настойчиво мълчи за връзките си с Таня, които не засегна с нито дума, даже когато бе на посетители на Мария Игнатова в предаването „ Папараци” и обстойно и необятно ръсеше фамилни мемоари. Мълчанието му по въпроса е очевиден знак, че връзката му с красивата танцьорка е на финалната права, а майка му прави всичко допустимо да утешава дребното Кате.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР