Катерът „Надежда“ на ИА „Морска администрация“, който се ползва при

...
Катерът „Надежда“ на ИА „Морска администрация“, който се ползва при
Коментари Харесай

Жесток скандал на Св. Анастасия, намеси се полиция

Катерът „ Надежда “ на ИА „ Морска администрация “, който се употребява при изключителни обстановки в акваторията на Бургас, дебаркира в събота вечерта към 20:30 часа на остров „ Св. Анастасия “ след подаден сигнал на телефон 112 за зародил случай, написа Флагман.бг.

По това време от други два туристически кораба на най-популярната дестинация в района били слезли към 100 пасажери сред, които регионалният шеф на Бургас проф. Мария Нейкова, дипломатически лица, национални и локални политици, културтрегери от цялата страна. Те били на острова, с цел да уважат театър на Симфоничния оркестър на Бургаската опера.
Гостите даже не усетили по какъв начин полицията се оправи с извънредно противен случай, провокиран от настанена в първокласния апартамент на острова софиянка. Тя била задържана и отведена с белезници на катер „ Надежда “, откакто е налетяла на пердах против непознати жители на дребното плажче при самия кей.

Арестувана е нападателна столичанка, която обидила на расова основа и пробвала да бие непознати туристи.

За тези пет шезлонга е воювала 43-годишната В.А. – доста пияна и нападателна.

Около 19:30 часа в събота 44-годишната столичанка В.А. слязла по бански при релаксиращите петима чужденци от Германия и почнала да ги атакува на расова основа, псувайки и сочейки с извънредно неприлични жестове.

Грабнала хавлиите от шезлонгите и крещяла, че регионът и принадлежи, защото била постоянна посетителка на острова. Поведението ѝ било такова, че се наложило незабавно да се повика полиция посредством телефон 112. Причината била, че В.А. била някогашна спортистка, добре поставена, а и довечера била прекомерно превъзбудена поради изпита преди този момент цяла бутилка джин.

Флагман.бг снима част от впечатляващата за културата ни вечер, както и даването на показанията на три от немските жертви, за които бе извикан и професионален преводач.

В.А. била изведена по най-деликатния метод от острова, тъй че никой от гостите не разбра за големия проблем.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР