Категорично се потвърди версията за любовна история около изчезналата внезапно

...
Категорично се потвърди версията за любовна история около изчезналата внезапно
Коментари Харесай

Мистерията се заплита: Изчезналата в Пиринско 7-класничка изпрати писмо на най-добрата си приятелка, в него споделя...

Категорично се удостовери версията за любовна история към изчезналата ненадейно 13-годишна ученичка от село Долно Осеново. Гергана се свързала с най-хубавата си другарка, писала и на месинджър и съобщила: Добре съм Не ме търсете! Обичам го!, оповестява Struma.com.

Втори ден полицията е на крайник в събиране на данни към мистериозното изгубване на детето, което е засечено за финален път да напуща селото, качвайки се на рейс на Благоевград. Вчера следобяд Гергана е изпратила известието и от този момент не се е обаждала. Никаква информация няма за мъжът, с който е
напуснала селото. Не се знае млад ли е остарял ли е, какъв е, разясняват осведомени.

Майката на момичето е в Португалия, а преди 10 дни от гурбет се завърнал и татко и. В момента в учебното заведение в селото е цялостно с полиция и психолози, които разговарят с децата. Всички споделят, че случилото се е цялостен потрес, защото Гергана е ужасно затворено момиче и никой не е предполагал, че може да постъпи по този метод. Дори с приятелки не е споделяла за любовта си. 

Припомняме, че сигналът за изчезналото момиче, подадоха околните ѝ, откакто тя не се прибрала вкъщи след учебно заведение.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР