Категорично казахме, че ако има човек на задната седалка той

...
Категорично казахме, че ако има човек на задната седалка той
Коментари Харесай

Вещо лице по делото „Семерджиев“: Човек на задната седалка не би оцелял

„ Категорично казахме, че в случай че има човек на задната седалка той би бил мъртъв. Пораженията, скъсване на автомобила са такива, че в случай че има човек на задната седалка той не би оживял “, каза инж. Станимир Карапетков, който е експерт по делото „ Семерджиев “.
Прочетете още
Пред съда Георги Семерджиев описа нова версия, съгласно която момиче е карало автомобила, а друго е било на задната седалка. По думите му той бил единствено пътник.

До този миг тази догадка не е била ясна. Не на вятъра тактиката на отбраната е да бъдат дадени тези неща и това събитие, което подсъдимият разказва като отбрана след нашия разпит “, сподели вещото лице Станимир Карапетков пред bTV.

Карапетков обаче не пожела да каже с решителност на кое място е седял Семерджиев при съдбовната злополука на бул. „ Черни връх “, при която починаха две девойки.

„ По време на цялото ПТП е бил и на двете места. Ако е бил лидер, инерционната мощ при първия удар е относително дребна и той се е придвижвал напред и наляво. Следва обратен тласък на тялото обратно и доста мощен натоварен удар в асансьора на метрото. Следствие на тази ударна мощ, тялото на лидера, който и да е той, отива с главата и корпуса на тялото надясно и попада на дясната седалка. Ако той е бил лидер контузиите подхождат изцяло – в главата има контузии и в кръста “, изясни той.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР