Категорично дъщеря ми не е била в автомобила - заяви

...
Категорично дъщеря ми не е била в автомобила - заяви
Коментари Харесай

Майката на Симона Радева: Дъщеря ми не е била в колата, няма връзка с Георги Семерждиев -

Категорично щерка ми не е била в автомобила - съобщи майката на полицайката , разпитвана поради смъртоносната злополука с две жертви, породена от . На 5 юли час преди среднощ той опустоши на тротоар и умъртви на място дами на 22 и 26 години на кръстовището на булевардите " Черни връх " и " Арсеналски " при хотел " Хемус " в София. Водачът е бил без брошура, управлявал е кола (Ауди Q7) спряна от придвижване, зад тила си има над 50 наказателни постановления, само че не е задържан. Сред тях има и за разпространяване на опиати, в това число за шофиране под въздействието на опиати.

Дясната страна на автомобила е смазана, в случай че е имало някой до водача, е щял да загине на място - уверена е Бистра Радева, която отговори на три въпроса пред Нова тв. Интервюто беше излъчено тази заран.

Майката отхвърли Симона да е имала или да има интимна връзка с Георги Семерджиев.

" Няма връзки със Семерджиев. Не мога да кажа дали се познава с него. По никакъв метод не са имали интимни връзки ", сподели тя.

Тя се оплака от " непрекъснати закани " против щерка си. " Детето ми не се усеща добре, не желае да излиза от у дома, не желае да беседва с никого " - оплака се майката, без да даде детайлности и отказвайки да дава отговор на други въпроси.

Не се стигна до въпроса пособия ли е щерка ѝ на Семерджиев да се укрие след злополуката, давала ли му е полицейската си радиостанция.

35-годишният Семерджиев към този момент е в ареста и според решението на съда, ще остане там. Срещу него са повдигнати три обвинявания: за причиняване на злополука, довела до гибелта на двама души (възможната присъда е от 5 до 20 години затвор); приложимост на автомобил след приложимост на наркотични вещества- амфетамин и метаамфетамин на 10 юни, когато е отнета книжката му, само че не е задържан (1 до 3 години затвор); шофиране с подправена брошура на 10 юни (до 8 години затвор).

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР