Катастрофа между два леки автомобила стана в района на Кресненското

...
Катастрофа между два леки автомобила стана в района на Кресненското
Коментари Харесай

Поредна катастрофа в Кресненското дефиле, трима пострадаха


Катастрофа сред два леки автомобила стана в региона на Кресненското дефиле. Трима души са потърпевши - мъж и две дами, заяви Българска национална телевизия. Оказана им е здравна помощ, няма заплаха за живота на потърпевши те.

На завой единият от колите е навлязъл в лентата за насрещно придвижване и това е повода за конфликта сред двете коли. Движението в дефилето не е спряно, пътят е влажен, защото цяла нощ в района валя дъжд.

Също по този начин два автомобила са единствено произшествия рали на авто автомагистрала " Тракия " , в платното посока София. И при двата случая няма потърпевши хора, нанесени са само материални вреди.

Първата злополука е зародила минути след 9:00 ч. при 49 км, в сектора сред тунела " Траянови врата " и разклона за Костенец, където лека кола се е блъснала в разграничителната мантинела. Идентичен удар е претърпял автомобил към час по-късно при 64 км, на територията на област Пазарджик. След подхванати бързи дейности двете транспортни средства са изтеглени от пътното платно и не пречат на придвижването.

От полицията молят: " Шофирайте рационално и със съобразена с пътната конюнктура скорост! Спазвайте отдалеченост, която ще ви разреши да реагирате съответно при възможна рискова обстановка ".
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР