Катастрофа, каквато светът никога не е виждал, идва през април

...
Катастрофа, каквато светът никога не е виждал, идва през април
Коментари Харесай

Катастрофа, каквато светът никога не е виждал, идва през април 2024, ще се борим за оцеляване

Катастрофа, каквато светът в никакъв случай не е виждал, идва през април 2024 година Това е предсказал починалият някогашен водач на Либерално-демократическа партия на Русия Владимир Жириновски. Според него човечеството ще изпадне в смут.

Хората всеобщо ще не помнят за другите спорове и ще мечтаят единствено да оцелеят

Руснаците имат вяра повече на прогнозите на Владимир Жириновски повече, в сравнение с тези на Ванга. Твърди се, че той е познал и за точната дата на начало на международната военна интервенция на Русия в Украйна. Предсказал е и кървавия атентат в „ Крокъс Сити Хол “ в Москва преди дни.

„ Ще има заплашителен гърмеж “, пророкувал Жереновски.

А през това време казусът „ Крокус Сити Хол “ продължава да се заплита

Ръководителят на службата за вътрешна сигурност на Русия упрекна за нападението службите на Съединените щати, Англия и Украйна. От Киев дадоха отговор с контраобвинение към съветските управляващи, че популяризират публично неистини.

Директорът на Федералната работа за сигурност (ФСБ) Александър Бортников призна, че поръчителите на офанзивата още не са разпознати. Но и той е уверен, че зад нея стоят службите на Съединени американски щати, Англия и Украйна.

По думите му, терористичният акт е бил необходим на западните служби, с цел да посеят неустановеност и суматоха в съветското общество

Бортников призна, че американците фактически са предизвестили Русия за офанзивата. Но сведенията им са били прекомерно общи. Той повтори аргумента, че незабавно след действието си четиримата нападатели са се пробвали да се скрият в Украйна.

На пук на Москва обаче, Александър Лукашенко, който е дълготраен съдружник на Кремъл, съобщи, че терористите първо са се пробвали да избягат в неговата страна. Засилените инспекции обаче са ги предиздвикали да свърнат към украинската граница, преди да бъдат задържани предходната събота.

Преди Бортников, обвиняване към Украйна да офанзивата в „ Крокус “ насочи секретарят на Съвета за сигурност на РФ Николай Патрушев

Съветникът на Володимил Зеленски, Михайло Подоляк, съобщи, че те популяризират неистини, с цел да прикрият личната си непросветеност.

Руските управляващи оповестиха по-рано, че са задържали общо 11 души. Осем от тях към този момент са със правосъдна мярка за задържане. Четиримата, посочени за директни причинители, са жители на Таджикистан. От останалите един е от Киргизстан, а един е съветски жител.

Украйна още се съвзема от ракетните удари, които Русия нанесе по енергийната ѝ система сутринта преди офанзивата в „ Крокус “ и в последвалите дни.

Без ток остават 200 000 от жителите на Харков, десетки хиляди в Одеса и Запорожка област.

Източник: БНР/Флагман

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР