Кастинг агентите на предстоящия телевизионен сериал Властелинът на пръстените набират

...
Кастинг агентите на предстоящия телевизионен сериал Властелинът на пръстените набират
Коментари Харесай

Набират грозни хора за орки за сериала Властелинът на пръстените

 Кастинг сътрудниците на идния ефирен сериал " Властелинът на пръстените " набират грозни хора без зъби, с доста бръчки или необичйано окосмяване по тялото, които да играят функциите на орки и таласъми. Ако сте надалеч от разбирането за холивудски красавец, в този момент имате късмет да пробиете в актьорския свят и то в най-скъпата телевизионна стратегия за всички времена.

Екипът на идната телевизионна акомодация на епичната фентъзи история на Джон Р.Р. Толкин търси хора за гротескните чудовища в сериала, който стартира да се снима през идната година. Търсят се хора, високи под 1,5 метра или над 1,80 метра, пише LADbible.

Те също би трябвало да имат " присъщи лица и носове ". Най-желани са космати хора с набръчкани лица от всички възрастни и етноси. " Ако имате естествена алена коса, бяла коса или много лунички, кандидатствайте ", приканиха от кастинг организацията.

Одобрените претенденти ще получават по 148 пуанда (340 лева) на снимачен ден и храна. Това е относително положително възнаграждение за еднодневна работа като хобит или гоблин.

Продуцентите се надяват по този начин да спестят време и пари за грим и разработване на специфични грозни маски. Въпреки това, шоуто има незабравим бюджет от към 190 милиона паунда (456 милиона лева). Подробностите за актьорския състав и сюжета се пазят в строга тайна
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР