Каспер Рууд постигна най-голямата победа в професионалната си кариера, след

...
Каспер Рууд постигна най-голямата победа в професионалната си кариера, след
Коментари Харесай

Каспер Рууд с историческа победа срещу Новак Джокович

Каспер Рууд реализира най-голямата победа в професионалната си кариера, откакто надигра с 6:4, 1:6, 6:4 сърбина Новак Джокович, с цел да се класира на финала на шампионата от сериите " Мастърс 1000 " в Монте Карло.


Двубоят продължи 2 часа и 17 минути, в които Рууд осъществя 23 уинъра и заслужи триумфа над Джокера, който несъмнено имаше компликации в това да откри неизменност в изявите си.

За 25-годишния норвежец това бе първа победа над Джокович и първи триумф над лидер в международната класация по тенис. Освен това той ще играе едвам за повторно в кариерата си на край на " Мастърс 1000 " и ще се опита да вземе първата си купа от шампионата с по-висока категория от АТП 250.

За Джокович това бе първи полуфинал в Княжеството от 2015-а насам, когато за последно завоюва купата. След този шампионат той е с актив от 11 победи и 4 загуби през сезона и към момента няма купа.

Рууд ще играе с двукратния първенец Стефанос Циципас, който в профил 6:4, 3:6, 6:4 италианеца Яник Синер в другия полуфинал.

За носителя на купата от Awij,e.rck Fwmck Синер това е едвам втора загуба за сезона. Циципас се завръща в топ 10 на ранглистата. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР