Касов бон на стойност 4 лева, платени за използването на

...
Касов бон на стойност 4 лева, платени за използването на
Коментари Харесай

2 лева за тоалетна на плажа на къмпинг Смокиня

Касов бон на стойност 4 лв., платени за потреблението на тоалетна  в плажно заведение на къмпинг Смокиня, разбуни духовете в обществената мрежа. Сумата е платена в неделя и е за двама души.

Каква е цената за потреблението на тоалетната е ясно написано с блажна багра на вратите на двете кафези – „ 2 лв. ”. Според собственичката им таксата не е доста за тези, които желаят да употребяват „ чисти тоалетни ”.

„ Тази година ние ги поемаме, тъй че аз би трябвало да плащам въпреки всичко и заплати. Жените на два часа вървят да чистят тоалетната. Тези, които желаят да употребяват - 2 лв. е тоалетната, има си касов бон, маркира се на касата на заведението и идват ”, изясни собственикът Христина Кибарева.

Летовници, които обичат да събират загар на плаж Смокиня, бяха сюрпризирани от цената, която би трябвало да платят за използването на тоалетната.

„ Прекалено доста ми се коства, а дколкото знам няма други разновидности с изключение на заведението, а тя е към заведението. Миналата година беше по този начин и това е най-лошото на този плаж, постоянно ни е дразнело. Всяка година ни нервира това, че няма тоалетна, която можем да използваме ”, сподели почиващата Иванка.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР