Късно снощи , но другият тим в челото - на

...
Късно снощи , но другият тим в челото - на
Коментари Харесай

Юрген Клоп с хаплив коментар за равенството на Челси срещу Евертън

Късно нощес , само че другият отбор в челото - на " Стамфорд Бридж " и точките бяха поделени.
След края на срещата на " Анфийлд ", старши треньорът на мърсисайдци - Юрген Клоп, разяснява по любопитен метод равенството на " сините ", което ги отдалечи от първото място на четири точки:
" Не чаках Челси да загуби точки, това се случва много рядко. Не знам имената на петима или шестима от титулярите на Евертън, тъй че да вземат точка на " Стамфорд Бридж " е нещо голямо ", сподели немецът пред " BBC ", чийто тим е на 1 точка зад Манчестър Сити и на 3 пред Челси.
А по отношение на обрата на неговите футболисти сподели следното: " След като изостанахме с 0:1 настроението малко се промени и започнахме да прибързваме на моменти. След това обаче вкарахме чудесни голове ".
На въпрос на публицист какво счита за обстановката с отлагането на мачове във Висшата лига поради случаи на ковид, Юрген Клоп съобщи:
" Доста неприятно е, никой не знае какво може да се случи на следващия ден. Ще продължим да упражняваме до момента в който не ни кажат да не го вършим. Дали би трябвало да се спре шампионата? Нямам отговор - в случай че се прекъсне за две седмици, по-късно не знам какво ще вършим. Видях стартовия състав на Евертън през днешния ден и не познавах половината им играчи ", повтори още един път треньорът на Ливърпул.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР