Късно снощи Барселона загуби с 0:3 домакинството си на Байерн

...
Късно снощи Барселона загуби с 0:3 домакинството си на Байерн
Коментари Харесай

Млада звезда на Барса иска да напуска клуба

Късно нощес Барселона загуби с 0:3 семейството си на Байерн (Мюнхен) и отпадна от Шампионската лига. Доста от играчите на отбора са разочаровани от постигнатите резултати, само че някои от тях имат и други аргументи да не са щастливи на “Камп Ноу ”.

Един от тези футболисти е една от огромните очаквания на отбора Ансу Фати. Крилото получава доста малко шансове от началото на сезона и е записал едвам 3 мача като титуляр от 16 вероятни. Наставникът на отбора Чави на няколко пъти акцентира, че това е, тъй като желае да резервира към този момент здравето на играча, който дълго време се възстановяваше от контузия.

Вестник “Спорт ” обаче осведоми, че раздразнението на Фати пораства и той към този момент е уведомил своя сътрудник Жорже Мендеш да стартира да му търси нов тим от идващото лято, в случай че обстановката внезапно не се промени. В Барселона за момента остават спокойни, тъй като Анси Фати има дълготраен контракт до лятото на 2027-а и грандиозна освобождаваща уговорка в размер на 1 милиард евро, тъй че те не считат, че той може елементарно да напусне.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР