Късметлийските символи през 2021, която според китайския хороскоп е годината

...
Късметлийските символи през 2021, която според китайския хороскоп е годината
Коментари Харесай

Кои са късметлийските числа на 2021

Късметлийските знаци през 2021, която съгласно китайския хороскоп е годината на Металния Бик, ще бъдат всички фън шуй сувенири с бик, вол и теленце.

Числата, които ще ни носят благополучие, са 7, 9, 12, 21, 34, 42. Дните от месеца, на които ще имаме повече шанс от нормалния, ще бъдат 5-ият, 9-ият, 17-ият и 29-ият, а месеците, в които ще ни върви най-вече – март, юли и септември.

Цветовете, които специалистите по фън шуй поучават да носим за добра сила, са бяло, жълто и зелено. Ако решим вкъщи да сложим сувенир от изброените нагоре, той би трябвало наложително да бъде ориентиран на запад, северозапад или югозапад, с цел да активираме свойствата му.

За феновете на камъните, които ги употребяват за отключване на персоналната сила, през 2021 година най-магичните ще бъдат тези в зeлено, бяло и жълто. Можете да избирате измежду нефрит, авантюрин, унакит, флуорит, малахит, лунен камък, мраморен оникс, планински кристал, цитрин, жълт яспис и безоблачен камък. От скъпоценните камъни най-силни ще бъдат изумрудът и топазът.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР