Късметлия от Пловдив ще подкара чисто нов Ягуар ХЕ. Возилото

...
Късметлия от Пловдив ще подкара чисто нов Ягуар ХЕ. Возилото
Коментари Харесай

Пловдивчанин спечели ягуар от тотото

Късметлия от Пловдив ще подкара чисто нов " Ягуар ХЕ ". Возилото е с базова цена малко над 70 000 лв. и е облага от коледния тираж на Тото 2 6 от 49 на Български състезателен тотализатор (БСТ). За отминаващата година това е едвам вторият автомобил, извоюван в града от общо 70 за цялата страна. Първият - " Форд Фиеста ", падна в края на август месец. По-оптимистична наподобява картината, като прибавим и извоюваните коли на територията на пловдивската дирекция. На прима виста те са още четири - по един в Смолян, Пазарджик, Пещера и Велинград, заключи районният шеф на БСТ Атанас Узунов. Ударник по извоювани коли е София, следвана от Русе. По две возила са отишли в Шумен, Варна, Стара Загора и Плевен.

Каръци ли са пловдивчани? През 2018 година държавният оператор тук е раздал единствено дребни облаги от порядъка на 20-26 хиляди лв.. Тотомилионери и тази година нямаме. Единствено във Варна се падна облага от малко над 1 млн. лв..

Любопитен подробност е, че облагите от тотото - и парични, и предметни, не се таксуват с налози. Късметлиите би трябвало единствено да ги заявяват в годишните си данъчни заявления. Не по този начин стои въпросът обаче с премиите, за които се борим не анонимно - надпревари или различен тип лотарии. Например при лотарията с касови бележки на Национална агенция за приходите удръжки има, и то незабавно. Ако спечелите месечната премия от 2000 лв., ще получите единствено 1800 лв. след понижението за Данък общ приход. Причината е точно, че тук играете с името си, обясниха данъчни специалисти. Не се таксуват с налог единствено предметни награди на стойност до 30 лв..

Най-оборотните цифри

Според статистиката на Спортния тотализатор най-често се падат числата 7, 19, 21, 25 и 23. Най-рядко пък излизат числата 22, 41 и 32.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР