Късите нокти са не само удобни, но и модерни. Въпреки

...
Късите нокти са не само удобни, но и модерни. Въпреки
Коментари Харесай

Правила при късите нокти за красив и модерен маникюр

Късите нокти са освен комфортни, само че и съвременни. Въпреки това, не подценявайте значимите правила в маникюра, в случай че желаете ноктите ви да наподобяват красиви и елегантни.

1. Червеният лак е нашето всичко

Върху късите нокти аленият лак наподобява най-добре – това е най-класическата версия на маникюр, която ще бъде подобаваща постоянно и на всички места. Но не и за притежателите на дълги нокти – рискът е прекомерно огромен и биха изглеждали вулгарно.

2. Никакви хоризонтални линии

Графичният маникюр е съвременен и наподобява добре на къси нокти, само че единственото, което трябва да избягвате, са хоризонталните линии. Те “скъсяват ” нокътя, създавайки усещане, че нокътната плочка е къса и необятна.

3. Без френски маникюр

Опитът да „ изобразите “ френски маникюр върху къси нокти е неблагодарна задача, така като визуално скъсявате нокътната плочка, което не наподобява доста привлекателно. Френският маникюр е подобаващ единствено в случай че нокътят продължава най-малко малко отвъд пръста. Ако в действителност желаете някакъв дизайн, направете си извърнат френски маникюр – той също е съвременен!

4. Избягвайте светлите нюанси

Върху късите нокти светлите нюанси могат да наподобяват грозно – те са склонни да „ изяждат ” пространството и ноктите могат да наподобяват доста дребни. Затова е по-добре първо да оставите ноктите си малко да пораснат, а по-късно да нанесете бели или пастелни цветове. Докато тъмните нюанси наподобяват доста впечатляващо върху къси нокти.

5. Позволете си искра

Да използвате блясък даже е належащо! Върху дългите нокти брокатът е просто ужасяващ, но собствениците на къси нокти би трябвало постоянно да опитват с тази модна тенденция – наподобяват свежо и по никакъв начин не са скучни.

Вижте още: Ако мъжът е по-възрастен от жена си, краде от младостта ѝ

6. Избутайте кожичката във вътрешността

Необработеният маникюр е нещо прелестно, само че не забравяйте, че избутването на кожичката ви обезпечава спомагателен милиметър дължина, което е доста сериозно при късите нокти. Ако сте последовател на европейския маникюр, тогава се уверете, че кожичката постоянно е избутана обратно и използвайте масло.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР