Кървящ от пари стартъп The Messenger — новинарският сайт, който

...
Кървящ от пари стартъп The Messenger — новинарският сайт, който
Коментари Харесай

Messenger ще затвори по-малко от година след пускането на новинарски сайт: „Едно от най-големите фалити на всички времена“

Кървящ от пари стартъп The Messenger — новинарският уебсайт, който започва с огромна фанфара предишния май — затвори в сряда, съгласно източник, непосредствен до обстановката.

„ Сайтът ще затъмни “, сподели вътрешен човек в изданието пред The ​​Post, добавяйки, че нито един от към 300-те чиновници няма да получи уволняване.

Съоснователят и основен изпълнителен шеф Джими Финкелщайн се бореше да обезпечи финансиране тази седмица, до момента в който чиновниците се подготвяха да чуят дали организацията ще предотврати бедствието.

The Messenger, който започва с 50 милиона $ през май, имаше огромни фантазии да се трансформира в главен центристки новинарски канал, който ще включва наемането на към 550 публицисти в границите на една година и ще се конкурира с The Los Angeles Times.

„ Това ще остане като един от най-големите арести на всички времена “, сподели медиен специалист. „ Messenger ще бъде запомнен като Титаник на публикуването на бедствия. “

„ Това, което в последна сметка умъртви The Messen...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР