“Карвел Бенет, вие причинихте абсолютна касапница. Вашият акт на насилие

...
“Карвел Бенет, вие причинихте абсолютна касапница. Вашият акт на насилие
Коментари Харесай

Дъщеря осъди баща си, защото е създал чрез насилване

“Карвел Бенет, вие причинихте безспорна кланица. Вашият акт на принуждение опустоши всякаква опция да имам връзки с моята рождена майка, тъй като избрахте да изнасилите дете”. Така англичанката Дейзи се обръща към своя биологичен татко, който съумява да изпрати в пандиза, тъй като я е основал посредством принуждение. Въпреки че дълго го ревизира и наблюдава, с цел да може да открие истината за своето раждане, тя няма сили да се изправи против него в правосъдната зала, а избира да изпрати документално мнението си по делото, което е едно от най-необикновените, свързани с осиновени деца в Англия, и е допустимо да провокира и други сходни искове.

Дейзи, която избира да остане анонимна, взема решение да потърси информация за биологичните си родители, когато навършва пълноправие. За разлика от България в Англия тази процедура е много лесна. Не е належащо да доказваш някакви характерни потребности или здравословен проблем, с цел да го направиш и да ти се дават единствено сведенията, от които имаш потребност, прецизира " 24 часа ". Така че момичето получава достъп до цялостното досие по своето осиновяване, от което схваща, че е родена от ученичка, която е забременяла на 13 година при обезчестяване. По случая е имало полицейско следствие, само че по този начин и не се стига до съд, защото жертвата не се взема решение да подаде публично недоволство. Извършител на незаконното действие е Карвел Бенет, който тогава е 28-годишен. Жертвата му е наета като детегледачка в неговото семейство и той се възползва от нея полово.

“Беше ми казано да не споделям нищо, а и даже да го бях направил, знаех, че на никого няма да му пука и надали ще ми повярва”, е споделила тя по време на първата полицейста инспекция. От отчет на обществените служби от това време излиза наяве, че майка ѝ се отхвърля от нея незабавно щом схваща, че е бременна, и тя не е имала друга опция да се оправи със обстановката, с изключение на да роди детето и да го остави за осиновяване. Даже траяла да върви на учебно заведение, до момента в който било допустимо.

Затова се постанова дъщерята да търси правдивост от нейно име 40 година по-късно, което се оказва много мъчно. Първоначално правораздавателните органи отхвърлят да признаят Дейзи като жертва на закононарушение, с цел да може жалбите ѝ против Карвел Бенет да бъдат разследвани. Налага се сама да събира доказателства и да търси очевидци, откакто родната ѝ майка продължава да се опасява да спомага. Подема и социална акция, чиято цел е да се даде опция на хора, заченати при обезчестяване, също да бъдат конституирани като потърпевши от закононарушението, откакто самите жертви на половото посягане се опасяват да го създадат.

В последна сметка, откакто през 2019 година Би Би Си споделя за нейната история, полицията в Бирмингам възобновява следствието. Отново разпитва майката и съумява да обезпечи доказателства, които да разрешат на прокуратурата да изиска затвор за 74-годишния Бенет. Наскоро той бе наказан на 11 година отнемане от независимост, като в нито един миг от дългия развой не се извини нито на дамата, която е изнасилил като дете, нито на дъщерята, зачената от това незаконно действие. Неговата версия е, че сексът е бил по взаимно единодушие и момичето се е представяло за 16-годишно.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР