Кърваво писмо до евродепутата от БСП Елена Йончева написа соцпарламентаристът

...
Кърваво писмо до евродепутата от БСП Елена Йончева написа соцпарламентаристът
Коментари Харесай

Червен скандал! Божанков с кърваво писмо до Йончева

Кърваво писмо до евродепутата от Българска социалистическа партия Елена Йончева написа соцпарламентаристът Явор Божанков, лидер на алената листа във Велико Търново. Повод бяха думите на Йончева от сутринта. Тя упрекна Корнелия Нинова, че е договорила с бойко Борисов за общо ръководство. Изводът се налагал, тъй като Нинова не подкрепила незабавно Радев за втори мандат. Правим всички извода, че има сделка. Липсата на поддръжка на този стадий за Радев е резултат на сделка за вероятно бъдещо ръководство като държавно управление на спасението, сподели Йончева пред бТВ. „ Елена. Думите ти не са удар по Нинова. Удряш нас. Ако нещо оказва помощ на Борисов - това е. ”, написа Божанков.

„ Елена.

За себе си съм чел, че съм блъснал човек с кола и съм избягал. Че съм си изоставил детето. Че съм провел гей церемониал. Разпитваха татко ми, до момента в който умира.

Само послушко не са ме наричали. Никой. Дори конкурент.

Когато желаеха оставката ти - събрахме групата и подписахме всеки сигнал. За да е ясно, че не си сама.

Когато ти повдигнаха обвиняване - те издигнахме за лидер. Защитавахме те в студиата на малките екрани и в партията. За да е ясно, че не те предаваме, когато стане мъчно.

Думите ти не са удар по Нинова. Удряш нас. Ако нещо оказва помощ на Борисов - това е.

Помня всички тъжби, сигнали, изявления и борби които водихме дружно.

Надявам се, че ги помниш и ти.

П.П. Всеки ден бях на митинг. Всеки. Много от сътрудниците също. В сериозен миг постоянно сме заставали зад президента. ”
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР