Кървав инцидент е станал вчера на жп гарата в Мездра.

...
Кървав инцидент е станал вчера на жп гарата в Мездра.
Коментари Харесай

Кървав инцидент на гарата в Мездра

Кървав случай е станал през вчерашния ден на жп гарата в Мездра. 50-годишен мъж е бил прегазен от трен и след няколко часа битка за живота му,  умира в болничното заведение във Враца.

За нещастния случай в полицията в Мездра в 17.58 часа е получено известие, че трен с направление Горна Оряховица – София е блъснал мъж. Жертвата е с букви М.Г. и е от Нови Искър, разясняват от регионалната дирекция на Министерство на вътрешните работи във Враца. Мъжът бил лежащ сред дясната релса и трети перон на гарата, написа " Конкурент ".

Извършен е оглед на местопроизшествието и са разпитани очевидците в региона.

Двамата машинисти на влака са проверени за приложимост на алкохол с техническо средство „ Алкотест Дрегер ” 7510, който е отчел 0 промила.

М.Г. е превозен до центъра за незабавна помощ във Враца в шок, с фрактура на ляв крайник и таз, с заплаха за живота. След това е изместен в реанимацията, където макар опитите на медиците да го спасят, в 23.30 часа е умрял.

В полицията в Мездра е формирано досъдебно произвеждане за осъществено закононарушение против двамата машинисти, като е известен дежурен прокурор.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР