Картина, дизайн и функционалност без компромиси предлагат новите смарт телевизори

...
Картина, дизайн и функционалност без компромиси предлагат новите смарт телевизори
Коментари Харесай

Гледането се превръща в изживяване с 4K смарт телевизорите на Philips от A1

Картина, дизайн и функционалност без взаимни отстъпки оферират новите смарт тв приемници на Philips. 4K устройствата към този момент се оферират от A1, като те са основани на Android TV платформата и са съвместими с приложението за безкабелна телевизия A1 Xplore TV.

Моделите Philips 43PUS8007/12 и 50PUS8007/12 са със надлежно 43 и 50-инчови LED екрани с Ultra HD резолюция. За качеството на картината и нейните оптимизации в действително време се грижи процесорът Philips Pixel Precise Ultra HD. Двата модела поддържат Dolby Vision и Dolby Atmos технологии за аудио-визуално прекарване, сравнимо с това в киносалона.

Philips Ambilight е функционалност, с която милиони консуматори свързват марката. Чрез светодиоди по ръба на тв приемника, на стената към него се проектират светлини, които трансформират цвета и интензитета си по отношение на протичащото се на екрана или съгласно ритъма на музиката – за още по-поглъщащо зрителско преживяване.

Операционната система Android TV подсигурява постоянни ъпдейти, достъп до хиляди приложения и прочут интерфейс. Така за потребителите става допустимо да си спестят времето и разноските за общоприетоо свързване, като вместо това получават висококачествена безкабелна телевизия с приложението на A1.

Philips 43PUS8007/12 се предлага на цена от 32,99лв с проект ТВ200 Маx+Нет 1000 за 24 месеца на погашение и Philips 50PUS8007/12 с цена от 36,99лв на погашение с проект ТВ200 Маx+Нет 1000.

 
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР