Каролина Александър бе единствената българка, която бе гост на серията

...
Каролина Александър бе единствената българка, която бе гост на серията
Коментари Харесай

Каролина Александър бе единствената българка на Royal Ascot 2018

Каролина Александър бе единствената българка, която бе посетител на серията конни надбягвания Royal Ascot 2018. Провеждането им е традиция от далечната 1711 година, когато на престола е била кралица Ана. ВИП персони от целия свят се събраха за фестивала до Лондон, който се организира обичайно за поредна година. Събитието е дълго чакано от всички дами, които употребяват мотива да покажат най-красивите си шапки, някои от които с извънреден дизайн и внимание към детайла. Празникът се провежда дружно със надпреварата Златната купа на Ascot, което притегля голямо медийно внимание и дава опция на дамите да облекат най-елегантните си рокли. Нейно величество Елизабет II, принц Хари и херцогиня Меган Маркъл, както и още членове на кралското семейство участваха на откриването на Royal Ascot.
Каролина Александър бе на събитието, което съчетава по едно и също време остарели обичаи и блясъка на модата, в компанията на своя избраник Емир Сарар, който е правоприемник на компанията SARAR - един от най-големите производители на текстил в международен мащаб. Двамата получили специфична покана за Royal Ascot от техния другар Aly Saifullah Khan, правоприемник на една от най-видните политически и бизнес семейства в Пакистан, основана в Исламабад.
Компания на българката по време на едно от най-престижните събития в света правеха Лейди Александра Сайкес, световноизвестната дизайнерка Нина Наустдал и Лейди Ана Оксмантаун, която от години живее сред Лондон и Ирландия. Лейди Оксмантаун е омъжена за лорд Патрик Оксмантаун, чийто татко е граф на Rosse, а чичо му е Лорд Сноудън-известен фотограф и някогашен брачен партньор на починалата принцеса Маргарет, сестра на кралица Елизабет.
През предходната година Каролина Александър бе посетител на яхтата на милиардерската щерка Клоуи Грийн в Сен Тропе. Най-тиражния английски таблоид Daily Mail разгласява тогава уголемен репортаж и папарашки фотоси. По време на приятелския уикенд, компания на лодката им правеха американската актриса Мишел Родригес - станала известна с присъединяване си във филмите „ Бързи и гневни “ и сериала „ Изгубени “ и 31- годишния кино продуцент и бизнесмен Мохамед Ал Турки, наследник на Шейх Абдул Азис Али Ал-Турки от Саудитска Арабия.
Каролина ще прекара и това лято в Монте Карло дружно със своя избраник Емир Сарар. През есента двамата ще стартират нова фешън линия, чиято международна премиера ще бъде в Истанбул.
Красавицата, която е приключила образованието си в Монако продължава да менажира и един от огромните онлайн магазини за облекла - JANCAIL.COM.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР