Карол и Майкъл Мидълтън не са в състояние да платят

...
Карол и Майкъл Мидълтън не са в състояние да платят
Коментари Харесай

Карол и Майкъл Мидълтън не могат да платят £260 000 разходи на фирмата по несъстоятелност след фалита

Карол и Майкъл Мидълтън не са в положение да платят таксите от £260 000, дължими на компанията по неплатежоспособност след банкрута на техния бизнес, беше обявено.

Родителите на принцесата на Уелс управляваха Party Pieces, само че това попадна в администрация предходната година, дължайки на кредиторите £2,6 милиона. Съобщава се, че Interpath Advisory (IA), градска компания, назначена да се оправи с несъстоятелността, не е в положение да покрие всички разноски за възобновяване.

Процесът по неплатежоспособност включваше повече часове от предстоящото, с цел да отговори на законовите условия и запитванията на кредиторите, има вяра се. Докато компанията е получила такси от £51 437 и се чака да възвърне повече с течение на времето, тя е решила, че няма да може да покрие общата сума на направените разноски, се твърди.

The Mirror се свърза с IA по отношение на изказванията, в началото обявени в The Times. Там също се споделя, че Party Pieces е учредена от Карол и Майкъл Мидълтън през 1987 година, седем години...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР