Карл Уудс наруши мълчанието си в социалните медии, след като

...
Карл Уудс наруши мълчанието си в социалните медии, след като
Коментари Харесай

Карл Уудс наруши мълчанието със силни думи, докато бившата Кейти Прайс се свързва с телевизионна звезда

Карл Уудс наруши мълчанието си в обществените медии, откакто някогашната му избраница Кейти Прайс беше забелязана на среща с нов мъж.

Бившият блестящ модел Кейти, на 45, наподобява се е преместил от Карл, на 35, със звездата от „ Женени от пръв взор “ Джей Джей Слейтър – който неотдавна разкри, че си пада по майката на пет деца Кейти, описвайки нея като неговата „ жена фантазия “. Последните срещи на Кейти с Джей Джей идват, откакто тя и Карл се разделиха предходната година след периодическа връзка, траяла четири години.

Бившата звезда от „ Островът на любовта “ Карл от този момент прикри татуировката си, която беше отдадена на Кейти и връщайки се в обществените медии, откакто Кейти неотдавна беше забелязана на среща със звездата от MAFS UK Джей Джей, Карл се поддържа, че съумя да преодолее сложните времена.

Споделяйки своя топлес фотография, риалити звездата написа: „ Искам да ми благодаря, че повярвахте в мен. “ Не след дълго почитателите нахъсаха Карл и споделиха мислите си за скорошната му разд...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР