Кариерно изложение за българи в Германия ще се проведе в

...
Кариерно изложение за българи в Германия ще се проведе в
Коментари Харесай

Кариерно изложение в Мюнхен

Кариерно ревю за българи в Германия ще се организира в Конферентния център „ Мюнхен “ в столицата на Бавария , заяви Канал 3. Събитието се провежда от Министерството на труда и обществената политика, съдружие „ Български кариерен конгрес “ и академично съдружие „ Алеко “. Цел та на самодейността е сънародниците ни, които учат, живеят и работят в Германия, да се срещнат с 35 водещи български работодатели и да получат информация за атрактивни благоприятни условия за кариерно развиване в България, оповестиха от МТСП.

По време на ревюто работодателите, множеството от които са филиали на огромни немски компании, ще опишат за своята активност и ще срещнат аудиторията със свободните позиции, които оферират в България. Посетителите на форума ще получат информация с опциите за пускане или продължение на професионалната си реализация в България.

В рамките на събитието заместник-министърът на труда и обществената политика Зорница Русинова ще показа настояща информация за пазара на труда у нас, преимуществата на трудовото и общественото ни законодателство, както и най-актуалното от политиките в поддръжка на младежите, работещи в България.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР