Кари Брадшоу се появява с безупречния си гардероб и емблематичните

...
Кари Брадшоу се появява с безупречния си гардероб и емблематичните
Коментари Харесай

Защо Кари Брадшоу не си прави маникюр? Сара Джесика Паркър разкри

Кари Брадшоу се появява с безупречния си дрешник и емблематичните си обувки " Manolo Blahnik ", само че рядко може да видите измислената фешън писателка да съчетава обичаните си визии с лакирани нокти.

В диалог с Glamour Сара Джесика Паркър описа за многочислените аргументи, заради които екранната ѝ личност в " И просто по този начин " в никакъв случай не отваря шишенце с лак за нокти.

Thank you for representing those of us who love hair & makeup, but aren't manicure people!
— Jessica Radloff (@JRadloff)
" Кари е писателка, тъй че в началото щеше да написа на същинска пишеща машина ", сподели Паркър. " Щеше да се научи да написа на пишеща машина в гимназията, а тя беше практична писателка, нужна писателка и сантиментална писателка. "

Актрисата от " Сексът и градът " добави, че маникюрът е бил непотребен за героинята ѝ, тъй като " изглеждаше ненужен, тъй като постоянно щеше да бъде негоден, и спънка по бързия път към написаните мисли. Просто в никакъв случай не е изглеждало, че това е мястото, където Кери ще прекарва времето си, с цел да изрази себе си. "

Освен че твърди, че лакът за нокти не подхожда на метода на живот на Брадшоу, актрисата споделя, че свежият маникюр не е съвършен за индустриалния развой.

" Ние също по този начин не снимаме по ред ", изясни 58-годишната Паркър. " Преминаваш от сцена в сцена, тъй че на процедура е проблематично да имаш цвят на ноктите, който би трябвало да подхожда на всяка една сцена. Това пречи на бързината и икономичността. "

Но защото вторият сезон на истинския сериал на HBO бе излъчен във вторник, Паркър подразни феновете, че героинята ѝ ще се похвали с мрачен лак за нокти в няколко подиуми от осемте епизода на сезона.

" Мислех, че ще е забавно да го направя, като се имат поради тоалетите и средата, в която се случват тези подиуми ", сподели актрисата.

Sarah Jessica Parker reveals why Carrie Bradshaw never has a manicure: ‘Futile’
— Page Six (@PageSix)
Изпълнителният продуцент Майкъл Патрик Кинг показа, че е бил шокиран да види Паркър на снимачната площадка с дръзки нокти по време на фотосите в Бруклин.

" Помислих си: " Уау, тя носи лак за нокти! И то мрачен лак за нокти, което е забавно и изненадващо ", сподели Кинг.

Говорейки за личността на героинята от " И просто по този начин ", Кинг добави: " Кари Брадшоу е спонтанна. "

" Тя взема решение: " Ще нося това или това. Ще си сложа тази дълга пачка с шлифер, с цел да отида за кафе. И, о, може би ще си сложа лак за нокти довечера. Това, което е ужасно за героинята, е, че тя не се пази от правила. Дори правила, които тя си измисля. "

Дръзките нокти на Брадшоу ще бъдат добре забележими, защото Кинг загатва, че е мъчно да ги пропуснете с изключително дребната чанта, която тя държи в сцената.

Sarah Jessica Parker Shares the Reason Why Carrie Never Has a Manicure
— WhatsNew2Day (@whatsn2day)
Докато Паркър приписва типа на голите си нокти на годините на екрана в ролята на Брадшоу, наподобява, че актрисата е възприела този тип отвън екрана.

През 2016 година пред People тя споделя: " Ноктите ми са просто полирани и чисти. Използвам ръцете си доста. Готвя. Почиствам. Аз пера. Лакът за нокти не е удобен в живота ми, като се има поради какво би трябвало да вършат ръцете ми всеки ден! Но за аления килим ще нося тъмнозелен или нещо характерно ".
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР