Карго компанията на турския национален превозвач отчита ръст от 9.6%

...
Карго компанията на турския национален превозвач отчита ръст от 9.6%
Коментари Харесай

Ръст на карго превозите в авиацията

Карго компанията на турския народен транспортьор регистрира растеж от 9.6% в превозения тонаж и по този метод се изкачва до 7-ма позиция в World Air Cargo Data (WACD). През първите два месеца на 2019 година Turkish Cargo усили пазарния си дял с 0.6 пункта по отношение на същия интервал през миналата година, като по този начин записва растеж от 4.3%.

Успехът, който постигнахме през първите два месеца на 2019 година, не бе изненада за нас. Ние непрекъснато се стремим и реализираме вълнуващи резултати. През последните две години, да вземем за пример, се изкачихме от 12-о до 7-о място, изпреварвайки пет огромни международни марки за въздушен товар от Европа и Далечния Изток. Предвид намаляващото пазарно търсене, което докара до разочароващи резултати, този триумф още повече свидетелства за положителното бъдеще на компанията. С нашата увереност и тактика за пазарен напредък, ще бъдем измежду петте най-големи търговски марки в индустрията”, сподели Илкер Айджъ, ръководител на борда на шефовете и изпълнителния комитет на Turkish Airlines.

Освен на новото летище „ Истанбул” в турския мегаполис, карго превозвачът ще продължи да оперира и на остарялото летище „ Ататюрк”. Компанията има потенциал да транспорти 4 милиона тона товар на година, с помощта на товарния си терминал с вътрешна повърхност от 300 000 кв. м.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР