Кърджали. Директорът на ОДМВР - Кърджали старши комисар Атанас Илков

...
Кърджали. Директорът на ОДМВР - Кърджали старши комисар Атанас Илков
Коментари Харесай

Старши комисар Атанас Илков участва във форум, посветен на действия при извънредни ситуации на институциите в Единната спасителна система

Кърджали. Директорът на ОДМВР - Кърджали старши комисар Атанас Илков взе участие в почналия през днешния ден конгрес в регионалния град по план „ Получаване на незабавна грижа за здравето посредством нововъведения в трансграничната зона Гърция-България “. Това оповестиха от ОДМВР - Кърджали .Партньор по плана е Центърът за незабавна помощ, а профилираните семинари за ръководство при рецесии се организират на 12 и 13 септември. Старши комисар Илков се включи в работата на форума като началник на една от структурите в Единната избавителна система.
Двудневната работна среща беше открита от зам.-областния шеф Севда Камбурова, а шефът на ЦСМП доктор Атанас Митков акцентира изключителната новост на тематиките с оглед произшествията по основния път към Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Маказа “, които са предизвикателство за всички институции от Единната избавителна система в региона и аналогичните структури в Гърция.
Като началник на едно от звената в тази система с презентация на тематика: „ Взаимодействие на органите от Единната избавителна система при крупни индустриални повреди “ в програмата взе участие шефът на РДПБЗН - Кърджали комисар Сергей Заимов.
Утре от 10 часа пред постройката на ОДМВР - Кърджали ще бъде демонстрирана симулация на незабавна обстановка при ПТП с петима потърпевши и дейностите на структурите от Единната избавителна система в действително време.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР