Караници и оставки белязаха Общото събрание на Сдружение ПФК Ботев,

...
Караници и оставки белязаха Общото събрание на Сдружение ПФК Ботев,
Коментари Харесай

Драми в Ботев преди мача с Левски, Палийски и още шефове хвърлят оставки

Караници и оставки белязаха Общото заседание на Сдружение " ПФК Ботев ", което се организира в Коматево и продължи близо три часа. Сред обявилите желание за отдръпване е президентът на клуба Ангел Палийски. Такава ще подават още ръководителят на Сдружението Апостол Апостолов и членовете на Управителния съвет Борис Гиздаков и Теодор Бочев. 

Палийски е оповестил пред членовете на Сдружението посредством имейл, който е прочетен от Апостол Апостолов, че на следващия ден ще подава оставката си.

" Решението по моята оставка ще бъде взето от УС на Сдружението. Аз съм подготвен да си подам оставката, в случай че съм ябълката на раздора в Ботев “, сбит бе Палийски пред PlovdivDerby.

Разглеждането на точката от дневния ред за прехвърлянето на акции на Ботев е била отсрочена за идващото съвещание, защото сега няма претендент за тях. То най-вероятно ще се състои на 1 октомври. На него да бъде прегледан въпросът с прехвърлянето на акциите, в случай че има претендент, несъмнено, защото през днешния ден подобен липсваше.

Цялата тази сага се разиграва единствено часове преди домакинския мач с Левски. Ботев приема " сините " през днешния ден от 20:00 часа в Коматево. 

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
Първа лига, сезон 2017/2018 - телевизионна стратегия
Следете с БЛИЦ СПОРТ: Първа лига - прехвърляния и подготовка
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР