Капитанът Юрген Матей и Марселино Кареасо подновиха тренировки с ЦСКА. Кареасо

...
Капитанът Юрген Матей и Марселино Кареасо подновиха тренировки с ЦСКА.
Кареасо
Коментари Харесай

Радост в ЦСКА: Юрген Матей и Кареасо отново тренират

Капитанът Юрген Матей и Марселино Кареасо възобновиха тренировки с ЦСКА.

Кареасо се готвеше наедно със съотборниците си през днешния ден, само че няма да играе в идното домакинство на Черно море за състезание в събота от 21:15 часа, защото от треньорския щаб не имат намерение да рискуват и да форсират връщането му в игра, откакто полузащитникът пропусна последните 3 мача на " алените " поради контузия.

Централният защитник Матей, който се възвръща от интервенция на коляното, пък възобнови занимания с бегови извършения. Той се възвръща по проект и се чака да бъде разполагаем при започване на 2024 година.

Амос Юга, който не е играл от месец поради травма, също към този момент е възобновен и е покрай завръщане на терена, само че е малко евентуално старши треньорът Нестор Ел Маестро да го пусне още против Черно море.

Ел Маестро пък е доста удовлетворен от показаното от колумбийския нападател Майкъл Естрада по време на последните тренировки.

Естрада дойде на " Българска войска " от мексиканския Толука при започване на юли, само че беше доста изостанал с подготовката.

Еквадорецът обаче наваксва и усъвършенства формата си с всяка една сесия и наставникът на ЦСКА е убеден, че футболистът ще бъде доста потребен на тима до края на сезона.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР