Капитанът на ЦСКА в двубоя с Заря Луганск Петър Занев

...
Капитанът на ЦСКА в двубоя с Заря Луганск Петър Занев
Коментари Харесай

Занев: Пропуснахме си шансовете, дано станем шампиони

Капитанът на ЦСКА в дуела с Заря Луганск Петър Занев беше извънредно отчаян след отпадането на "червените " от украйнския отбор след загуба с 0:1 в реванша оът квалификациите на Лига Европа. Той посочи и множеството пропуски пред вратата на Заря като съществена причина за отпадането.

„ Не успяхме да се класираме, тъй като не си реализирахме ситуациите. Дори през днешния ден с човек по-малко имахме задоволително положения, само че не успяхме да осъществяваме. Знаехме, че трябваше да сме по-разнообразни в нахлуване, само че не се получи “.

„ Не сме били стреснати първоначално. През първото полувреме те нямаха шансове за гол. Не сътвориха рискове, а в противен случай ние имахме положения и би трябвало да съжаляваме “.

„ Контролът върху страстите е доста значим. Напрежението попречи на Турицов, само че и техният състезател изигра обстановката добре. С работа ще почисти тези неточности, само че скърбя за картона. „ Съжалявам за почитателите и се надявам, че ще успеем да се изправим в шампионата и да спечелим купата “.

„ Ние трябваше да кварам гол и трябваше да се отворим. Не мисля, че можем да бъде упреквани за последната обстановка “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР