Капитанът на ЦСКА-София Петър Занев остана на критична вълна след

...
Капитанът на ЦСКА-София Петър Занев остана на критична вълна след
Коментари Харесай

Петър Занев: Искам да оставя името си в славната история на ЦСКА

Капитанът на ЦСКА-София Петър Занев остана на сериозна вълна след успеха над Ботев Пд с 2:0 и достигането до финала на шампионата за Купата на България. Опитният футболист счита, че има още доста какво да се желае от тима като игра.

" Не беше от най-хубавите ни мачове. Особено през второто полувреме, когато отстъпихме самодейността. Ботев сътвори положения посредством Тонев, гредата на Неделев. Трябваше да си решим мача през първото полувреме. Днес имахме спортно благополучие за разлика от предходните ни мачове, когато играхме добре, само че не постигнахме победа. Днес нямах неразбирателства с вратаря Бусато, защото въобще не му оставях топката, а разчитах на себе си ", сподели Занев.

" Ако желаеме да вземем Купата би трябвало много по-добре да се представим против Локомотив. Днес имаше и отмалялост в последните 20 минути, когато се прибрахме в отбрана. Има какво да се желае като надзор на топката изключително в предни позиции. Сега би трябвало да мислим първо за мача със Славия. Все отново гоним и второто място, колкото и тъпо да звучи. За мен не е проблем да играя мачове през 3-4 дни.
 14 месеца по-късно! ЦСКА-София отмъсти на Ботев Пд, " алените " са на край! (видео+галерия)
Чувствам се в темп. Финалът за Купата ще е значим мач, само че да не забравяме, че имаме първо среща със Славия. Локомотив е уравновесен и порядъчен тим, само че мисля, че ще спечелим, тъй като сме по-класният тим. Благодаря на почитателите, пристигнаха да ни поддържат с риск за здавето си. Надявам се да ги радваме. От септември насам тимът израства. Помните, че тогава изоставахме със 7-8 точки. Нека първо да спечелим Купата на България, пък тогава ще мисля за бъдещето. Дошъл съм да оставя името си в тази славна история, а не за пари ", сподели още Занев, който за край разяснява и отправената опасност от държавното управление още веднъж да затвори стадионите за аудитория поради неспазване на ограниченията.

" В питейни заведения и нощни заведения може да се прегръщат, а на стадиона - не може? Не виждам логичност. Спортът е доста значим ", сподели футболистът, който беше един от последните, които напуснаха " Българска войска ", защото мина допинг надзор.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР