Капитанът на Славия Радослав Кирилов говори за предстоящия полуфинал за

...
Капитанът на Славия Радослав Кирилов говори за предстоящия полуфинал за
Коментари Харесай

Радослав Кирилов: Предстои ни мачът на годината, ЦСКА ще опита да спаси сезона

Капитанът на Славия Радослав Кирилов приказва за идния полуфинал за Купата на България сред белите и ЦСКА. Националният играч взе отношение и по други футболни тематики.

" Във Враца не сме подходили несериозно, както се говореше, просто Ботев се нуждаеше от трите точки, ние не се противопоставихме добре. Сега във вторник ни чака мачът на сезона може би. Шансовете са равни, ЦСКА напоследък не е в най-хубавата си форма, само че това не би трябвало да ни успокоява по никакъв метод, огромен клуб са, с огромна фенска маса, този мач им остава да спасят сезона. Надявам се да покажем добър футбол и двата тима.
 Радослав Кирилов: Дребните елементи ще решат изхода от мача с ЦСКА
Радослав Кирилов: Дребните елементи ще решат изхода от мача с ЦСКА

" Трябва да сме оптимално съсредоточени "

Предимството ни е, че сме добър колектив, имаме треньор, който работи от много време с нас. При нас напрежението е по-малко, никой не чака от Славия да завоюва Купата, само че това не значи, че ние в съблекалнята не имаме вяра в този триумф. Имаме бързи футболисти, остри, те също разполагат с такива, уповавам се да сме съсредоточени и да вземем най-хубавото от мача. Ние ще гледаме да си свършим нашата работа, а какво става в другия полуфинал не би трябвало да ни интересува. През 2018 година не бях в Славия, само че добре помня какво стана, Жоро Петков направи огромен мач. Той е разполагаем, тренира, значимото е, че се оправи и в този момент е добре.

Призовавам почитателите на Славия да дойдат да ни подкрепат, ще има и почитателите на гостите, ще стане забавен мач. Не съм човек, който обича толкоз да приказва, виждам да си правя работата и давам образец на младите футболисти, които не са малко в Славия, знаете. Ще се опитаме да вземем оптималния брой точки в оставащите точки. За да се стигне до договорка за мен, би трябвало и управлението на Славия да е предостатъчно от офертата. Ако пристигна оферта, ще преценим. За мен това не е самоцел, в Славия се усещам добре. Гледах целия мач сред Италия и Северна Македония, гостите играха много крепко и изчакаха своя късмет, това демонстрира, че футболът от време на време е нелогична игра. Дори дребни страни като нас имат своите шансове да реализира някакви триумфи.

Всички тимове сме почти равностойни, може би Гибралтар е новобранецът, би трябвало намерим неизменност и имаме всички шансове да сме първи в групата. Помня добре своя дебют против Беларус, първия ми гол против Украйна, мачовете с Швейцария и Италия, постоянно е било чест да съм част от националния тим. В днешно време на открито се влага доста във футбола, би трябвало и ние да поемем по този път. Според мен разполагаме с положителни футболисти, не знам къде се къса нишката, разбирам футболния почитател, всички сме футболни почитатели. Трябва да си поддържаме страната, националния тим, това имаме и би трябвало да си го поддържаме. Напоследък въобще не си почивам, много пътуваме, непрекъснато по лагери, не е толкоз елементарно, колкото си мислят хората, нямам доста време за фамилията, през днешния ден прекарах целия ден с дребния и жена ми. Това е общо взето. По лагерите обичам да чета книги и да виждам излъчвания, най-много спортни ", сподели още Радослав Кирилов за " Спортал ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР