Капитанът на Рилски спортист Чавдар Костов е с травма на

...
Капитанът на Рилски спортист Чавдар Костов е с травма на
Коментари Харесай

Капитанът на Рилски спортист: Борим се винаги за първите места

Капитанът на Рилски състезател Чавдар Костов е с контузия на ръката и по тази причина пропусна първия мач на отбора от новия сезон в Националната баскетболна лига (НБЛ). Той даде изявление за фейсбук страницата на отбора, в което разгласи по кое време чака да се върне на игрището и какви са първите му усещания от шампионата.

" Изгледах съвсем всички мачове от първия кръг. Повечето тимове не са на равнището, на което би трябвало да бъдат. Може би са почнали по-късно подготовка, само че с всеки идващ мач от сезона всеки тим ще демонстрира по-хубаво лице и шампионата ще става много по-интересно ", стартира Костов.

" В началото на подготовката получих раздрано сухожилие на пръст на лявата ръка, което ме извади за месец и малко от подготвителен развой. Съвсем скоро ще мога да бъда пълностоен и да оказа помощ на тима в мачовете и тренировките. В Рилски състезател имаме едни от най-хубавите хора, които оказват помощ за възобновяване след контузии, тъй че съгласно тях най-вероятно ще мога да се включа идната седмица, тъй като аз упражнявам в профил и без контакт. Въпросът е да мога да бъда от помощ на тима в мачовете. Ако стартира малко по-рано, може да стане много по-лошо за мен и да се наложи да не присъствам повече ", добави той.

Баскетболистът е сигурен, че Рилски състезател още веднъж ще бъде измежду кандидатите за купата.

" Отборът в последните години сносно играе, постоянно се борим за първите места. Отборът е добре тази година, не сме на равнището, на което трябваше да бъдем предвид на късната подготовка, която почнахме, само че занапред ще демонстрираме едно друго лице. Треньорът е млад, желае да се потвърждава, вкарва много забавни неща, върху които до момента не сме работили, тъй че ще изградим много забавен жанр на игра. Надявам се към края на сезона да бъдем на положително равнище, което ще покаже, че сме основни кандидати за купата ", сподели Костов и прикани почитателите в града за поддръжката.

" На хората в Самоков желая да кажа дано дойдат да видят тима, да се забавляват, да ни поддържат. В последните години залата е много цялостна и сигурно за нас ще ни бъде доста прелестно да е цялостна за новия сезон. Очаквам да дойдат и да се забавляват за нашите мачове ", приключи баскетболистът.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР