Капитанът на националния отбор на България по футбол Кирил Десподов

...
Капитанът на националния отбор на България по футбол Кирил Десподов
Коментари Харесай

Кирил Десподов: Победата дойде по-трудно от очакваното

Капитанът на националния тим на България по футбол Кирил Десподов призна, че триумфът над Танзания с 1:0 не бил от лесните. Тимът ни съумя да осъществя единствено един гол в първия мач от приятелския шампионат FIFA Series. Попадението бе дело точно на играча на ПАОК през второто полувреме.

„ Определено пристигна по-трудно от предстоящото тази победа, старахме се всички на терена, не успяхме да създадем повече обстановки за гол през първото полувреме. През второто започнахме по-добре. Казах на момчетата, че не би трябвало да се подценява този противник. Говорих с моя съотборник Али Самата – той ми сподели, че са добър тим “, показа Десподов за Българска национална телевизия след мача.

Съотборникът на Кирил Десподов в ПАОК Али Самата не взе присъединяване в мача, откакто му беше дадена отмора и не пътува със състава на Танзания.

„ Победите, когато идват, идва и самочувствието, на нас самочувствието ни е смачкано, малко по малко с успехите, ще се върне. Ние с момчетата се познаваме, работим по време на лагерите, с цел да се стиковаме, имаме много работа, само че това към този момент треньорът ще го каже “, сподели още капитанът на „ трикольорите “.

В понеделник, 25 март, България ще се изправи против Азербайджан в границите на приятелския шампионат в Баку.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР