Капитанът на националния отбор на България - Кирил Десподов, говори

...
Капитанът на националния отбор на България - Кирил Десподов, говори
Коментари Харесай

Десподов: Азербайджан е много сериозен отбор, но победата над Танзания ни дава самочувствие

Капитанът на националния тим на България - Кирил Десподов, приказва на конференция преди втория мач на " лъвовете " от новия шампионат FIFA Series, в който се изправят против домакина Азербайджан. Двубоят е на следващия ден, 25 март, от 18:00ч. българско време.

" Мисля, че треньорът сподели всичко, нямахме късмет да гледаме мача, само че го анализирахме малко, с цел да се подготвим. Азербайджан заслужаваше да победи и бе по-добрият тим ", стартира Десподов.
 Илиан Илиев: Ще създадем всичко допустимо да запазим традицията България да няма загуба от Азербайджан
Илиан Илиев: Ще създадем всичко допустимо да запазим традицията България да няма загуба от Азербайджан

Селекционерът разяснява утрешния мач

" Потвърждавам, че Азербайджан е сериозен тим, никой в съблекалнята не си мисли, че на следващия ден ще имаме елементарен мач. Трябва да се фокусираме върху нашата игра и да следваме инструкциите от нашите треньори. Вярвам, че в последна сметка ще приключим мача по положителен метод ", продължи той.

" Аз не съм играл в националния тим, с цел да усъвършенствам върхове или да пъдя някого. Дано всичко е окей и да не преставам да оказвам помощ на тима ", добави капитанът.

" Със сигурност успеха против Танзания дава самочувствие, то от дълго време ни е смачкано. Последните два мача от квалификациите успяхме да вземем положителни резултати ", сподели още Десподов.

Надявам се да вървим малко по малко нагоре и самочувствието ни да се върне и да демонстрираме положителни игри. Ние не би трябвало да се успокояваме, че сме победили оня ден. Утре ни остава по-тежък мач ", приключи Кирил Десподов.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР