Капитанът на националния отбор на Азербайджан Емин Махмудов е истинска

...
Капитанът на националния отбор на Азербайджан Емин Махмудов е истинска
Коментари Харесай

Капитанът на Азербайджан: България има много силни нападатели

Капитанът на националния тим на Азербайджан Емин Махмудов е същинска звезда в родината си. Освен двете награди за Футболист на годината в своята татковина, той може да се похвали и с кариера в много положителни тимове.

28-годишният полузащитник на Нефтчи (Баку) приказва преди утрешния мач с България от шампионата на ФИФА. Срещата на стадион " Тофик Бахрамов " стартира в 18:00 часа на 25-и март, и ще бъде излъчен директно по Българска национална телевизия 3.

До тук България победи Танзания с 1:0 в петък, а домакините на шампионата се постановиха над Монголия със същия резултат.

" Ще играем срещу добър тим. Те имат доста мощни нападатели. Но ние желаеме да покажем нашата си игра и да реализираме победа ", съобщи халфът, който е носил екипа на Спартак (Москва), на Мордовия, а също по този начин и на португалския Боависта.

" Нямаме никакви проблеми от позиция на мотивацията и в никакъв случай не е имало подобен проблем. Ще създадем всичко допустимо, с цел да покажем положителни неща на терена. Всеки един мач е значим. Разбирам, че би трябвало да вкарваме доста голове на такива противници като Монголия. Но не се получи ", изясни още футболистът.

До момента той има 13 попадения за националния отбор на страната. Ако на следващия ден вкара, то ще изравни рекордьора по този индикатор и настоящ треньор на Карабах (Агдам) Гурбан Гурбанов, осъществил 14 гола.

Попитан дали би трябвало да чакат гол от него, той сподели: " Ще забележим, по-важна е успеха. Винаги би трябвало да имаме мотивация, а да се усъвършенстват върхове не е по този начин елементарно. На едно тъкмо попадение съм от равнене на върха. Но по-скоро желая моят гол да донесе изгода. В някои срещи вкарвах, само че падахме. Това не ме устройва ".



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР