Капитанът на Милан Леонардо Бонучи е доволен от позитивната промяна

...
Капитанът на Милан Леонардо Бонучи е доволен от позитивната промяна
Коментари Харесай

Бонучи: Сега Милан вече се бори само за победа

Капитанът на Милан Леонардо Бонучи е удовлетворен от позитивната смяна в тима, която се следи в последно време. Защитникът съобщи, че е изцяло превзет от пристрастеността, която треньорът Дженаро Гатузо донесе със себе си след своето предопределение.

В момента „ росонерите” са без проваляне в 10 следващи мача на всички фронтове и към този момент разделят 6-ото място в Серия А със Сампдория. Освен това грандът от „ Сан Сиро” наподобява сигурен участник в 1/8-финалите на Лига Европа, откакто взе задатък от 3:0 при гостуването си в първия мач против родния отличник Лудогорец.

Обявиха името на най-обещаващия гений в Европа

„ Трябва да караме мач за мач”, разяснява 30-годишният Бонучи. „ Сега се концентрираме върху втория мач против Лудогорец, а след това пътуваме за мача против Рома с мисъл за победа.”

„ Най-сетне станахме тим. Резултатите са видни от всички и заслугата значително е на треньора. Той се потвърди кадърен да натисне правилните бутони. Оставаме крепко стъпили на земята и ще гоним сериозните си цели.”

„ Гатузо е първият, който стартира подготовка на Миланело. Невероятно е по какъв начин „ запалва” хората към себе си, не мисля, че съм виждал нещо сходно в различен ментор. Плюс това има и своя популярен привет с пет пръста.”

Гатузо: Работата ми е да съм призрачен сън за играчите

„ Изпитвал съм доста малко моменти в моята кариера, в които страдахме толкоз (колкото при предходния ментор Винченцо Монтела – б.р.). Това ни се случи, тъй като по това време бяхме индивидуалисти,които не си помагаха.”

„ Имаше толкоз доста нови лица, че нямаше по какъв начин да бъдем на равнище от първия мач. Отне ни време и треньорът имаше фундаментално значение, тъй като ни вдъхна религия в самите нас и доверие. Сега излизаме на терена, с цел да печелим, а не де заобикаляме загубата. Всичко се промени. Не желая повече да слушам думата „ губя” в моята кариера”, съобщи Бонучи.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР