Капитанът на Мароко - Ромен Саис, изрази разочарованието си от

...
Капитанът на Мароко - Ромен Саис, изрази разочарованието си от
Коментари Харесай

Капитанът на Мароко: Горди сме от това, което постигнахме

Капитанът на Мароко - Ромен Саис, изрази разочарованието си от загубата с 0:2 от Франция на полуфиналите на Мондиал 2022. Защитникът на Бешикташ стартира като титуляр, само че трябваше да напусне с травма в 20-ата минута на мача. 

“Разочаровани сме от резултата. Искахме да спечелим, както постоянно, само че не се получи. Благодаря на Господ. Горди сме от това, което постигнахме. Остава ни един мач и третото място е значимо. Не съжаляваме за нищо, имайки поради травмите, с които трябваше да се оправяме. Благодарение на Господ направихме това съществено достижение ”, съобщи Саис.

“Можеше да е по-добре, само че можеше да е и по-зле. Сега ще се целим в третото място. Имаме положителни играчи със съществени качества, които играят в най-хубавите шампионати и имат вярната настройка. Това прави разликата. Нашият необикновен дух ни оказва помощ да бъдем това, което сме. Това, което показахме е положително, само че би трябвало да използваме преимуществото от него в бъдещите континентални шампионати и да реализираме триумфи ”, добави бранителят.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР