Капитанът на Лудогорец Кирил Десподов призна, че в първата среща

...
Капитанът на Лудогорец Кирил Десподов призна, че в първата среща
Коментари Харесай

Кирил Десподов: Заслужено загубихме, имаме характер за обрат

Капитанът на Лудогорец Кирил Десподов призна, че в първата среща сред двата отбора от първия прелиминарен кръг на Шампионската лига е било справедливо предвид на показаното и от двата отбора на терена.

Според звездата на разградчани тимът не е съумял да отговори на експанзията на съперника и в това време е основал прекомерно малко в предни позиции.

Въпреки отрицателния процес на срещата в Косово обаче Десподов е на мнение, че Лудогорец разполага с нужния темперамент, с цел да обърне нещата в реванша на " Хювефарма Арена " и да продължи напред в шампионата.

" Отстъпихме им през първото полувреме и ги оставихме да разиграват. Създадоха ни много неприятности, а ние не успяхме да отговорим на експанзията и ситуациите им. Заслужено не вкарахме гол, щом създадохме единствено една обстановка - тази на Доминик Янков през второто полувреме ", показа капитанът на " орлите "

" Пресираха ни добре, изключително при навън, само че не желая да ги проучвам. Ние не приложихме това, което тренирахме. Заслужено загубихме. В моята глава вид отпадане няма. Ще създадем всичко допустимо, с цел да продължим. В Разград изискванията за игра ще бъдат доста по-добри и макар че 0:2 е подъл резултат, ние имаме характера за поврат ", разяснява още Кирил Десподов.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР