Капитанът на Локомотив Пловдив Димитър Илиев изрази мнение, че и

...
Капитанът на Локомотив Пловдив Димитър Илиев изрази мнение, че и
Коментари Харесай

Митко Илиев: Съдията спомогна за това мачът да изглежда по такъв начин

Капитанът на Локомотив Пловдив Димитър Илиев изрази мнение, че и двата тима са разочаровали с представянето си. Той обаче съобщи, че и съдията Валентин Железов е изиграл роля дуелът да се развие по този метод.

Припомняме, че ЦСКА и Локо Пд приключиха при нулево реми.

„ Напълно справедливо тъждество. С оглед на упованията за мача и двата тима разочаровахме. За сметка на това доста борба, битка, доста нерви. Съдията спомогна за това мачът да наподобява по този начин. Поделена точка, двата тима демонстрираха доста борба и малко футбол “.

„ Имаше обстановки, които за мен са необясними. Нарисувани картони не се дават. Недопустимо е да се свирят такива фулове и да се дават такива картони. На тях им спести няколко картона нарисувани, а на нас ни даде фиктивен картон. Не знам наклонност ли е. Последната седмица доста тимове скочиха на съдиите. Далеч съм от мисълта, че той ни е отговорен, че не сме победили. След като обаче тимовете се подлагат на критика за слаба игра и едва равнище, би трябвало да се видят и съдиите по какъв метод свирят и с какво оказват помощ на футбола в България да върви. Мисля, че имаше 55 фаула. 20 от тях бяха измислени, нямаше смисъл да се свирят “.

„ Не може да се отхвърли, че двата тима демонстрираха доста борба за всяка педя терен. Мъжки мач. Във фаза офанзива и двата тима разочаровахме “, съобщи Илиев.
function showNative(obj) { setTimeout(function () { if ($( ".suggested-news " ).length > 0) { var nativeAdNumber = $(`.suggested-news`).children().length; var movedFirstRowArticle; var nativeAdd = $(`` + `` + `` + `` + `
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР