Капитанът на Ливърпул Джордан Хендерсън изрази радостта си от първата

...
Капитанът на Ливърпул Джордан Хендерсън изрази радостта си от първата
Коментари Харесай

Първите думи на капитана на Ливърпул след триумфа

Капитанът на Ливърпул Джордан Хендерсън изрази насладата си от първата купа на Англия на Ливърпул от 30 години и показа по какъв начин подхождат играчите на отбора по отношение на противниците си и идните мачове. купата на Ливърпул стана факт през вчерашния ден вечерта, откакто Манчестър Сити загуби гостуването си на Челси с 1:2.

 Клоп стана първият немец с купа в Англия
" Чувството е необикновено, почтено казано, мъчно е да се опише. След последния съдийски сигнал още веднъж се почувствах по изумителен метод, изключително споделяйки насладата с момчетата и хората от екипа. Облекчение е, че най-сетне направихме тази крачка, само че също и необикновено чувство.

 Ливърпул дочака първа купа от 30 години
Имало ли е миг от сезона или мач, за който съм си помислил, че е основен? Зная, че евентуално ще бъде скучно да го кажа, само че ние постоянно сме пределно съсредоточени в всеки идващ мач. Това е истината и постоянно това ще е истината. Това е нашата настройка... мислим за 90-те минути, които ни предстоят и за противника, против който играем. Това работи доста добре за нас. Не желаеме да мислим за 4, 5, 10 или 15 мача напред, можеш да промениш единствено идващия мач ", показа 30-годишният халф и британски национал пред формалния уебсайт на Ливърпул.

 Челси сервира купата на Ливърпул след драма с Ман Сити (видео)
" Миналата година бях доста покрай купата, през 2014 също. И двата пъти Сити победи. Така че този миг в този момент в действителност е доста специфичен персонално за мен, само че съм доста благополучен и за моите съотборници, за почитателите, за клуба като цяло, чакането за тази купа от Премиър Лийг беше толкоз дълго. Толкова съм горделив да бъда част от този футболен клуб, от тази група момчета. Те го заслужават, зная какъв брой крепко работят всеки ден. Мисля, че заслужавахме да спечелим Шампионската лига, Суперкупата, Световното клубно състезание, а в този момент и Висшата лига. Сега значимото е да продължим в същия дух, да останем гладни и нямам подозрения, че играчите в този футболен клуб желаят да го направя ", сподели още Хендерсън. Премиър лийг 31 кръг, сряда 24 юни  Ливърпул 4:0краен резулат  Кристъл Палас
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР