Капитанът на Левски - Николай Михайлов е на мнение, че

...
Капитанът на Левски - Николай Михайлов е на мнение, че
Коментари Харесай

Ники Михайлов: В петък ще е разковничето на сезона, еуфорията е голяма

Капитанът на Левски - Николай Михайлов е на мнение, че реваншът с Лудогорец ще е от значително значение за развиването на сезона за " сините ". Вратарят разгласи, че еуфорията в състава на Станимир Стоилов е огромна, а също по този начин посочи, че няма проблем да възобнови контракта си със столичния гранд, който изтича в края на акцията. Ето какво сподели той пред сътрудниците от dsport.

" Моята най-голяма концепция е да играя добре, както и бранителите пред мен. Благодаря на моите съотборници, тъй като отбраната стартира от офанзивните футболисти, минава през халфовете, бранителите и стига до мен. За мен най-важното е Левски да побеждава и да натрупа точки. По-лесно и прелестно е когато се резервира суха мрежа, даже да отбележиш един гол - взимаш трите точки. В множеството случаи се получаваше. В последното дерби не се получи. Радостното е, че стабилизирахме играта в отбранителен проект.
 Тодор Батков заречен да даде 300 хиляди лв. на Левски?
Тодор Батков заречен да даде 300 хиляди лв. на Левски?

Странни времена настанаха на " Герена "

Радвам се, че стигнах до такова достижение - 13 сухи мрежи в един сезон, тъй като цялата ми фамилия е прекарала живота си на " Герена " и изобщо в Левски. Този връх беше също по този начин на починалия ми дядо, тъй че за мен беше специфичен миг. И дядо ми, и татко ми имат по 12 сухи мрежи, орис както се споделя, съумях в дербито да подобря тяхното достижение. Естествено, че извънредно доста се веселя.

Никой не го е вярвал това първоначално. Ситуацията беше доста тежка. В онази обстановка без значение кой беше треньор, тъй като Живко пристигна когато никой не искаше да пристигна. Той минимум има виновност за положението на Левски в оня интервал. Проблемите бяха доста други и от друго естество. Нещата се подобряваха постепенно седмица след седмица.

Естествено, преломният миг беше завръщането на Станимир Стоилов, обединяването на нашите почитатели, подобряването на играта, зимната селекцията. Добрият предварителен интервал, който имахме. Аз споделих, че през пролетта тимът ще е още по-добре. Ако някой ни беше споделил, че ще сме на крачка от край и в топ 6 покрай трето и четвърто място, никой нямаше да повярва. Хора идваха в разнообразни седмици без подготовка, трябваше да мине доста време, до момента в който се окомплектова този състав. Важното е че тимът, треньорите, управлението и цялата синя общественост се събра. Успяхме да го докараме до тук и сме в едно доста добра позиция. За мен персонално в петък ще е разковничето на сезона от позиция на това, че с един мач отиваш на край. Еуфорията ще е огромна.

Най-вероятно финалът ще е против ЦСКА, подобен не е имало от 2005-а година. Вчера се чух с Димитър Иванков, който игра в този мач. Ще бъде неповторим край и празник за почитателите. Надявам се в петък нашите момчета дружно с почитателите да създадем оптималното, с цел да продължим.

Аз съм минал по доста по-труден път. Знам какво изпитва Пламен Андреев, тъй като съм го минал. Помагам му всекидневно, освен на него, а и на Йоан, на всички млади играчи, които са в съблекалнята. Треньорът на вратарите му обръща съществено внимание. Пламен има капацитет знае върху какво би трябвало да работи. Той е възпитано и интелигентно момче, вслушва се, което е доста значимо, тъй като другояче няма по какъв начин да има обикновено връзка.
 Мишо Вълчев: Левски ще е концепция по-предпазлив на реванша с Лудогорец
Мишо Вълчев: Левски ще е концепция по-предпазлив на реванша с Лудогорец

" Отборът заслужаваше да победи ЦСКА "

Аз в Твенте съм бил по същия метод - пазих всички мачове за Купата. Това е голям късмет за него, само че и огромна отговорност. Първите мачове, които играхме не бяха с тимове, които да дават отговор на името Левски, до момента в който към този момент Лудогорец дава отговор на това нещо. Опита атмосферата в Разград. Надявам се това да се повтори и тук. Това е огромен опит за него. Това си е сериозен мач на средноевропейско равнище. Пожелавам му огромен триумф. Знае, че съм зад него. Всеки ден от седмицата работим доста крепко, приготвяме се дружно. Надявам се в петък да има шанс. Естествено, ние всички " сини " сърца се надяваме Левски да отиде на край.

Аз съм привикнал на упованията. Всеки ги приема по друг метод. За мен персонално мач, който е напрегнат, ми доставя наслаждение. Винаги съм бил подобен от дребен. Никога не съм се крил от отговорности. Да, някои го одобряват и желаят да играят напрегнат, други да кажем може да се тормозят. Имаме относително млад тим, нямаме толкоз избор от аварийна пейка. Ръководството най-вероятно ще вземе ограничения. Както споделих, че Левски ще е по-добър през пролетта, в този момент споделям, че Левски ще е още по-добър след лятото, след сплотяването на този тим и още една подготовка. Дойдоха бразилци и от разнообразни националности. Така че е обикновено да има хора, които одобряват напрежението и други, които не могат. Това сме ние по-опитните играчи.

Всяка година се основава някакъв неестествен проблем. Моят контракт е най-малкият проблем за мен и Левски. Аз мога и без контракт да играя за Левски. Израснал съм пред Наско Сираков и Мъри. Договорът ми е до 30 юни, не е загадка. Ако и двете страни имат предпочитание единствено стискаме ръцете и продължаваме ", разкри вратарят.
 Николай към този момент е №1 във фамилия Михайлови
Николай към този момент е №1 във фамилия Михайлови

Задмина ги по " сухи мрежи "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР