Капитанът на Интер Лаутаро Мартинес може да бъде принуден да

...
Капитанът на Интер Лаутаро Мартинес може да бъде принуден да
Коментари Харесай

Лаутаро Мартинес е изправен пред огромно футболно изпитание

Капитанът на Интер Лаутаро Мартинес може да бъде заставен да играе 14 поредни месеца, в случай че бъде определен от Хавиер Масчерано да играе за Аржентина на Олимпийските игри през 2024 година във Франция това лято.

Лаутаро Мартинес неотдавна сподели пред TyC Sports, че постоянно ще бъде разполагаем да съставлява страната си, в случай че бъде извикан.

" Ако Масчерано желае да разчита на мен, съм разполагаем. Работя доста, с цел да нося тази фланелка и да съм в националния тим е привилегия. Ако Масчерано слуша, удостоверявам му, че съм разполагаем ", сподели Мартинес.

" La Gazzetta " оповестява, че Интер не е изключително разпален по концепцията техният звезден нападател да прекара предсезонната подготовка с олимпийския тим, защото шампионатът продължава от 24 юли до 10 август. Сезонът в Серия А е плануван да стартира седмица по-късно, на 17 август.

Преди това обаче Аржентина и Лаутаро Мартинес би трябвало да играят на Копа Америка през 2024 година, която стартира през юни и приключва през юли.

За да утежни нещата за графика на Лаутаро Мартинес, Интер към този момент е резервирал своето място за Световното клубно състезание през 2025 година, което ще се организира от юни до юли идната година.

Това значи, че в случай че бъде определен за олимпийския тим, Лаутаро Мартинес ще има планувани мачове в 14 поредни месеца, започващи през юни 2024 година и завършващи през юли 2025 година
 Скоро Симоне Индзаги подписва нов контракт Интер
Скоро Симоне Индзаги подписва нов контракт Интер

Настоящият му договор изтича през 2025 година
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР