Капитанът на Етър Георги Сърмов ще продължи от лятото кариерата

...
Капитанът на Етър Георги Сърмов ще продължи от лятото кариерата
Коментари Харесай

Капитанът на Етър с трансфер в Германия

Капитанът на Етър Георги Сърмов ще продължи от лятото кариерата си в чужбина. Халфът ще играе в немския Кемницер, който влиза след края на сезона в Трета Бундеслига. Договорът му е за период от 2 години, оповестява формалният уебсайт на болярите.

В последните два сезона Сърмов бе неизменим титуляр и главен състезател на Етър, както и негов капитан.

Немският клуб е следил Сърмов по време на зимната подготовка в Анталия и счита, че с опита си той може доста да помогне на отбора. Преминаването му там става посредством и на контактите, които Красимир Балъков има с немския футбол. Кемницер влиза в Трета Бундеслига, само че има упоритости в идващите години да се пребори за влизане и във Втора Бундеслига.

" Споразумението ни със Сърмов беше да играе в Етър, само че да го пуснем при подобаваща оферта от чужбина. До лятото той ще си бъде с виолетовия екип, след което поема за Германия. Вече две години той сподели своя огромен професионализъм в Етър. Благодарим му за неговия принос за чудесното показване с виолетовия екип и се надяваме да продължи сполучливо кариерата си в Германия”, обявиха от управлението на великотърновския клуб.
Снимки: Владимир Иванов, Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР